•  voor 23:00 besteld is morgen in huis    
  •  gratis verzending vanaf € 75,-   
  •  1000 afhaalpunten in NL
 

Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Deze privacyverklaring is het laatst aangepast op 21 oktober 2014.

PSV vindt een zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens belangrijk. Deze gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Ook informeren we je hoe je correcties kunt aanbrengen en of je je kunt verzetten tegen verwerking van je gegevens.

Gebruik van persoonsgegevens
Wij verwerken de volgende gegevens:

  • Alle persoonsgegevens die je aan PSV verstrekt, bijvoorbeeld bij het sturen van een (e-mail)bericht aan PSV, bij het sluiten van een overeenkomst, bij het invullen van een (web)formulier. Het gaat dan om gegevens zoals initialen, naam, adres, telefoonnummers, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, identificatie, betaalgegevens, gebruikersnaam en overige gegevens die door jou worden verstrekt.

  • Bij het bezoeken van onze website worden gegevens als het IP-adres van je computer, de bezochte pagina’s, de type browser, de datum en duur van het bezoek opgeslagen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar onze cookieverklaring (onderaan deze pagina).

  • Bij e-mails die we je sturen worden gegevens opgeslagen die ons vertellen of je de e-mail hebt ontvangen, hebt geopend en op welke links je eventueel hebt geklikt.

Doel van de verwerking
Wij verwerken persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Het uitvoeren van de overeenkomst die je met ons hebt gesloten.

  • Het verstrekken van de door jou gevraagde informatie.

  • Het versturen van clubnieuws en service-gerichte informatie om onze fans te informeren, te interesseren en te betrekken. Het is altijd mogelijk om je af te melden indien je deze informatie niet wenst te ontvangen.

  • Het aanbieden van producten, diensten, evenementen van PSV, de partners van PSV of andere partijen waarmee PSV samenwerkt. Het is altijd mogelijk om je af te melden indien je deze informatie niet wenst te ontvangen.

  • Het verrichten van overige marketingactiviteiten, zoals aanpassen van de websites, applicaties of campagnes aan jouw waarschijnlijke interesses.

  • Analytische doeleinden

Verstrekking aan derden
De door ons verzamelde gegevens zijn nodig om de hierboven beschreven doeleinden te kunnen bereiken. Enkel indien verstrekking van de gegevens aan derden nodig is voor het uitvoeren van de hiervoor genoemde doeleinden, stellen wij je gegevens aan deze derden ter beschikking. De gegevens worden uitsluitend binnen de EU verwerkt.

Beveiliging
Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de verwerking van je gegevens. PSV treft voortdurend maatregelen om je gegevens te beveiligen tegen verlies, of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
Je hebt de mogelijkheid om een overzicht te krijgen van de persoonsgegevens die PSV verwerkt. PSV zal dat binnen vier weken na je verzoek daartoe verstrekken. Indien uit het door ons verstrekte overzicht blijkt dat er onjuistheden in je persoonsgegevens bij PSV zitten, kun je ons verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Contactgegevens
Indien je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens hebt, kun je met ons contact opnemen. Hieronder lees je onze contactgegevens:

PSV NV
Fan Marketing
Postbus 886
5600 AW Eindhoven

[email protected]
+31(0)40 2505 505

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen worden op deze webpagina gepubliceerd.

Wat zijn Cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Cookies verzamelen informatie die nodig is voor het juist functioneren van onze shop. Met behulp van cookies zorgt psvfanstore.nl er onder andere voor dat je bij een bezoek niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren, denk bijvoorbeeld aan het veilig onthouden van je inloggegevens en taalvoorkeur. We maken het surfen op onze webshop gemakkelijker voor je en kunnen cookies gebruiken om je persoonlijke aanbiedingen te sturen.

Cookies van psvfanstore.nl zijn veilig. Ze kunnen geen persoonlijke informatie verzamelen en zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine (computer) identificeren. Iedere internetgebruiker kan zijn computer zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, mocht je hiervoor kiezen dan is het mogelijk dat je problemen zult ondervinden tijdens de bestelprocedure. Als je tóch geen cookies wilt ontvangen, kun je in het hulpbestand van je internetbrowser kijken hoe je alle cookies kunt blokkeren of hoe je ervoor kunt zorgen dat je een waarschuwing krijgt voordat er een cookie wordt opgeslagen.

Statistieken
Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch je domeinnaam, noch je e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij slechts:

  • e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op deze website

  • e-mailadres als je dit aan ons communiceert

  • alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt om je bestelling te verwerken.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Verder heeft elke klant van psvfanstore.nl het recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.